Tuotteet hakusanalla munuaispapujohtimien uudelleen asennuspalautus (5)

Keltaiset halkaistut herneet

Keltaiset halkaistut herneet

Sertifioitu FSSC 22000
Koko keltaiset herneet - Koko keltaiset herneet Ukrainan alkuperää

Koko keltaiset herneet - Koko keltaiset herneet Ukrainan alkuperää

Koko keltaiset herneet Ukrainan alkuperä tuote Eräkuljetus Lähetys lokakuusta alkaen Saatavilla oleva varasto 500 mt Laatuparametrit: Kosteus max 14,0% FM max 2,0% Rikkoutuneet ja haljenneet max 8,0% Vaurioituneet max 4,0% Muut värit max 3,0% KAIKKI OSTAJAT OVAT TERVETULLEITA: ☎️ +38 093 549 99 49
Kiillotetut keltaiset herneet (tyypit: kokonaiset, halkaistut ja murskatut)

Kiillotetut keltaiset herneet (tyypit: kokonaiset, halkaistut ja murskatut)

Keltapavut, kiillotettu, valmistettu DSTU 7701:2015 -standardin mukaan. Keltapavut, kiillotettu, tuotetaan kuorimalla pavun jyvän ulkokuori. Sitä käytetään keittojen ja soseiden valmistamiseen. Lisäksi se on ainesosa elintarviketeollisuudessa ruoka- ja herneflakien sekä kuivan hernesoseen valmistuksessa. Hyvin hankittu tuote, joka sisältää elimistölle tarpeellisia aineita. Hoito- ja ennaltaehkäisevä tuote: normalisoi aineenvaihduntaa, vahvistaa verisuonten seiniä, vähentää syöpäsairauksien, sydäninfarktin ja hypertensioiden riskiä, hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Sitä käytetään laajasti ruoanlaitossa. Se on yksi gluteenittomien ruokavalioiden ja kasvisruokien pääkomponenteista. Pavut sisältävät runsaasti välttämättömiä aineita, kuten proteiineja ja C-vitamiinia. Herneiden ravintoarvo on lähes kaksinkertainen perunoihin verrattuna. Herneitä käytetään usein ruoanlaitossa, ja ne ovat suosittuja eurooppalaisessa, aasialaisessa, afrikkalaisessa, arabialaisessa keittiössä ja muissa maissa. Tuotekoodi HS: 0713109000 Pakkaus: pp-pussit 10/25/50/1000 kg (pp) pussit Energiarvo (kalori) 100 g tuotetta kohti: 323 kJ (1352 kcal)
Symbioottiset solmua muodostavat bakteerit "Rizoline" - Kompleksi symbioottisia solmua muodostavia bakteereja typen ravitsemuksen parantamiseksi

Symbioottiset solmua muodostavat bakteerit "Rizoline" - Kompleksi symbioottisia solmua muodostavia bakteereja typen ravitsemuksen parantamiseksi

Tuotetiedot: Korjaa ilmakehän typpeä (symbioosissa palkokasvien kanssa) ja muuntaa sen kasveille saatavilla olevaan muotoon Tehostaa solmujen muodostumisprosessia Tarjoaa kasveille kasvua stimuloivia aineita (vitamiineja, fytohormoneja) Lisää soijapapujen, herneiden ja muiden palkokasvien satoa jopa 15% Aktiiviset aineet: Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7436 Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7438 Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7439 Rhizobium leguminosarum bv. viceae ІМВ В – 7440 Rhizobium leguminosarum bv. viceae ІМВ В – 7441 Mesorhizobium ciceri ІМВ В – 7790 Mesorhizobium ciceri ІМВ В – 7791 Rhizobium leguminosarum bv. phaseoli ІМВ В – 7792 Rhizobium leguminosarum bv. phaseoli ІМВ В – 7793 Sinorhizobium sp. ІМВ В – 7794 Orgaaninen sertifiointi: Luetteloitu orgaanisen viljelyn syöttölistalle Saksassa Käyttötavat: Esisatojen inokulaatio soijapavun, herneen ja muiden palkokasvien siemenille Riviviljely kylvön yhteydessä Käyttömäärä: 2-3 l/t; 0,2-0,3 l/ha
Keltaiset halkaistut herneet - Pakkaustyyppi: Polypropeenipussi

Keltaiset halkaistut herneet - Pakkaustyyppi: Polypropeenipussi

Keltaiset herneet Firma DIAMANT LTD, LLC valmistettu TC U 10.6-13929625-002:2022 -standardin mukaan. Keltaiset hernepuolikkaat ovat erittäin hyödyllinen puuro. Se sisältää suuren määrän vitamiineja, kuten: magnesiumia, kalsiumia, rautaa, foolihappoa sekä B-, A-, K-, C- ja E-ryhmän vitamiineja. Kosteus, enintään, % 14,0. Keltaisia herneitä säilytetään kuivassa, puhtaassa, hajuttomassa, hyvin tuuletetussa, tuholaisvapaassa paikassa 15 kuukautta. Ei geenimuunneltuja. Herneitä on keitettävä. Paino: 25-1000 kg